Elektronkus ügyintézés link

TÁJÉKOZTATÓ

Mátraterenyei Közös Önkormányzati Hivatal
 ÜgyfélfogadásaTisztelt Ügyfeleink!

Magyarország Kormánya a 478/2020. (XI.3.) Kormányrendeletével 2020. november 4. napjától az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS.CoV-2 koronavírus világjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

A veszélyhelyzet alatt a Mátraterenyei Közös Önkormányzati Hivatalban az ügyfélfogadás 2020. november 16. napjától  - a lenti kivétellel - szünetel.

Az ügyfélfogadás telefonon, e-mailen, ügyfélkapun keresztül elektronikus úton, kivételes esetben az ügyintézővel telefonon előre egyeztetett időpontban -  a hivatal előterében személyesen történik.

Kérjük a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy kizárólag sürgős és halaszthatatlan ügyekben keressék fel személyesen Önkormányzatunkat.

Amennyiben mégis személyesen keresik fel Önkormányzatunkat, ügyfeleink számára a kézfertőtlenítő használata és a maszk viselése kötelező!

Ügyeik intézésére elektronikusan az

E-Önkormányzat Portál (https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap)

az E-Papír (https://epapir.gov.hu/)

Hivatali kapu rövidített név

Mátraterenyei Közös Önkormányzati Hivatal : NOGMATER, KRID: 425188318

Mátraterenye Község Önkormányzata: TERENYE, KRID: 544548117 szolgáltatás igénybevételével továbbra is van lehetőség.

Mátraterenyei  Közös Önkormányzati Hivatal elérhetőségei:
telefon: +36 32 362 169
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Mátraterenye, 2020. 11.13.

Megértésüket és segítő együttműködésüket továbbra is köszönjük!

Urbányi Edina
jegyző sk.